Hakkaja kana tasuta seinakalender 2020


Head sedasamustki, eksole!
No mis sa hing ikka muud oskad öelda. Hull lugu, aga mulle tundub, et vanemaks (või targemaks :)?) saades see aastaVAHETUS niiväga enam ei eruta. Mine võta kinni, on see hea või halb? Aasta lõpp võib küll olla hea põhjus pere või sõpradega kokku saada (näiteks kuu esimese pühapäeva või kolmapäeva puhul ju igaüks naljalt pidu ei korralda), raha taeva poole lennutada või muud aastavahetuslikku ette võtta, aga näiteks meie 2019nda minek ja järgmise tulek kulges sootuks rahulikus tempos. Olime kuidagi kogemata täitsa omakeskis ja ei tundunud ausalt öelda üldse, et oleme millestki ilma jäänud. Vastupidi, võtsime Muska mahitusel koos lastega ette midagi, milleks kunagi varem pole võimalust või aega olnud. Käisime metsas, meie kandi "mägedes", kus selge ilmaga paistab Tartu kätte, linna ilutulestikku vaatamas. Midagi ütlemata maagilist oli selles mini-tulestikus, mis vaatamata paarikümneverstalisele vahemaale paistis oma tillu-mõõdus ilusti kätte. Juurde pime mets, säravsügav tähistaevas, lähemad ja kaugemad saluudid ja purtsatused- sellist aastavahetust pole meil kunagi olnud!


Asi, millega aga aastavahetusel (olgu siis pidu või mitte) alati arvestada tuleb, on see, et seinal peab vahetuma kalender. Olen juba mitmes varasemas postituses kirjutanud, et meie pere logistika jookseks lootusetult kokku, kui seinakalender silma eest kaoks. Selliste korralike aukudega kalender, kuhu kõigi toimetused ja kellaajad üles tähendada.
Nõnda siis sai seegi kord klaviatuur ja hiir hädalise töö tarvis soojaks aetud. Ja tulemus on siin-tadaaa! Jaago talu hakkaja kana 2020nda aasta seinakalender!
Nagu tähelepanelikum blogijälgija juba teab, on hakkaja kana parimal rahvuslikul moel meelestatud kanapreili, kes viimasel ajal on trüginud mitmetele Jaago talu pabertoodetele. Optimistliku ellusuhtumise ja bravuurika olemisega- tõeliselt tegija kana! Seinakalender on jätk hakkaja kana kalendermärkmikule ja postkaardikomplektile ning - hurraa!- kasutamiseks täitsa tasuta!
Nagu ikka sedasorti aastalõpukinkide puhul meil kombeks, võid omaks isiklikuks tarbeks kalendrit pruukida vabalt ja rõõmuga. Lepime aga kokku, et äriliste eesmärkide puhul võtad hakkaja kana osas alati minuga eraldi ühendust, siis jääme sõpradeks edasi ;).
Kalendrifail on pdf-formaadis, nii on kindel, et väljatrükil on kõik elemendid omal kohal. Printida sobib hästi A3-suuruses. See mahutab muidugimõista rohkem toimetusi, sest iga päeva peale mahub rohkem kirjutama. Kui arvad, et nii palju sel aastal ei jaksa, trüki kalender väiksem- näiteks A4-lehtedele. Siis jõuad kõike kindlasti ;)!
Kalendri tarbeks võid seina lüüa lihtlabase naela ja paberipataka selle otsa riputada, aga võid ka mõnusa aluse meisterdada. Näiteks vineertahvlist, mis meelepärasel moel viimistletud: kriidi-, tahvli- või muu värviga. Pildilise eeskuju ja juhised leiad meie varasemate kalendrite juurest- siit ja siit.
Niisiis, mis muud kui planeerima ja tegutsema! Head hakkajat 2020ndat!

Hakkaja kana 2020nda aasta seinakalendri pdfi lead allalaadimiseks siit.




Kommentaarid

Postita kommentaar