Jaago talu tsirkusekool


Jaagol on jälle tsirkus lahti! Ausalt, päris tsirkus! Aga selline, mida ei pea kaugelt vaatama ja imestama, vaid saab lähedalt näpuga katsuda ja ise teha.
Niisiis, TÄHELEPANU!

21.-24. juulil
ootab Jaago talu
11-14-AASTASEID NOORI
päris TSIRKUSETREENERITEGA
päris TSIRKUSEKOOLI,
mis lõpeb 24. juulil päris TSIRKUSEETENDUSEGA.

See, kas varasemat akrobaadi-, mustkunsti- või muud tsirkusekogemust on, pole üldse tähtis. Oodatud on kõik, kes selle maailma vastu huvi tunnevad. Nelja päeva kestel õpivad laagrilised kogenud tsirkusetreenerite käe all akrobaatikat, tasakaalutrikke, mustkunsti, žongleerimist, üksrattasõitu ja palju muud. Kavas ka mõned päris ootamatud üllatused ;)!
Suvekool lõpeb pesuehtsa tsirkuseetendusega. Kui nüüd aga keegi arvab, et ise tehtud tsirkus on kuidagi vähem ... tsirkus, siis eksib rängasti. Vaata kasvõi allolevat klippi eelmise aasta tsirkusekoolist. Ääremärkusena olgu lisatud, et enne tsirkusekooli ei olnud sellel poisil küll mingit akrobaadikogemust.


Meie siin Jaagol juba teame, et igaühes on kübeke tsirkust. See on ka suvekooli moto. Igaüks meist on erilisem ja põnevam, kui arvatagi oskame. Et seda aga näha ja välja tuua, on abiks kogenud juhendajad- Folie tsirkusestuudio (vaata lähemalt siit) treenerid Kaupo Pilder, Elyca Edovald ja Liina Eller. Mustkunstiga aitavad sinasõbraks saada tulevased mustkunsti suurkujud vennad Anri-Marten ja Andrian Utsar. 24. juuli tsirkuseetenduse panevad treenerite abiga kokku osalejad ise. Et tegu on ühtlasi laagrist lahkumise õhtuga, on etendusele oodatud nii vanemad kui kõik huvilised. Avatud tsirkusekohvik!
Tsirkusepäevade kavasse kuuluvad lisaks liikumistreeningutele ka õhtuprogrammid, mille mõte on ühiskoos päriselu elada ja pärisaega veeta- see tähendab nutisedmevabalt.

Tsirkusekooli osalustasu on 80 eurot. Selle eest hoolitseme nelja päeva kestel kõigile osalejatetele põnevust pakkuva tegevuse, kõhutäite ja majutuse eest. Osalejate vanus on 11-14 aastat ning kokku saab tsirkusepäevadel osaleda 14 last (7 poissi, 7 tüdrukut).
Ettevõtmist toetavad Kohaliku omaalgatuse programm ning Kastre vald.

REGISTREERUMISINFO
Lapse laagrisse registreerumiseks täida palun ankeet (vormi leiad siit) ja saada digiallkirjastatult aadressil jaagotalu@gmail.com või toimeta meieni paberkandjal.
NB! Osalejate nimekiri kujuneb ANKEETIDE LAEKUMISE järjekorras ning saab kinnituse osalemistasu* maksmisega.

Teadmiseks laagrilisele ja lapsevanematele loe ka alljärgnevat.

1. Laagris osalemine toimub laagris osaleva lapse ja vanema vastutusel. Laagri tegevusi juhivad kogenud tsirkusetreenerid, kes jälgivad treeningute turvalisust ja ohutust. Akrobaatika, tasakaalutrikid ja žongleerimine eeldab aga liikumist, hüppamist, turnimist, ronimist. Selgita lapsele omalt poolt kindlasti juhiste jälgimise vajadust ning arvesta registreerumisel oma lapse võimetega.

2. Tsirkuselaager on nutivaba. Soovime soodustada laste omavahelist pärissuhtlust ja koostööd ning seega ei ole telefonid, tahvelarvutid ja ekraanid laagrisse teretulnud. Kaasavõetud telefonid kogume kokku ning anname lastele kätte õhtusel ajal kindlaks lühikeseks perioodiks (koju helistamiseks).
Vajadusel saab laps kodustega ja vastupidi alati ühendust võtta Jaago talu perenaise telefonil. Soovi korral võib teemat täpsustada või üle küsida, vastame ja põhjendame meeleldi.

3. Noored ööbivad Jaago talu käsitööküünis "matimajutuse" korras. See tähendab, et kaasa tuleb võtta oma magamisvarustus- küljealune, padi ja tekk või magamiskott. Veel kuuluvad laagrivarustusse treeninguteks sobivad rõivad ja isiklikud hügieenitarbed. Tsirkuseetenduse jaoks alume kaasa võtta punast värvi t-särk ja mustad püksid/retuusid.
Süüa saab kolm korda päevas, neli päeva järjest (esimesel päeval hommikusööki ei ole). Toidunõusid ei ole vaja kaasa panna, lisanäksimist ka mitte, iga toidukorra juurde kuulub ka magus amps. Laua katab mõnusate koduste toitudega MTÜ Meelelood. Pesemisvõimaluseks on saun, vastavalt ilmale korraldame ka veemänge.

Registreerumiseni!

*Maailmas jätkuvalt leviva koroona-viiruse tõttu oleme valmis selleks, et ka olukord Eestis võib muutuda. Kui tõepoolest läheb pahasti ja Eestit tabab viiruse mitmes-iganes laine, siis juhindume suvekooli toimumise või võimalike muutuste puhul riigis üldiselt antavatest juhistest. Kui tsirkusekool tõesti sel juhul toimuda ei saa, tagastame muidugimõista osalustasu.

Kommentaarid