Uued saviõhtud juba 23. jaanuaril- spiraalvaagen


Said Sa ikka vanast aastast hinge tõmmata? End uuele häälestada ja vurtsu koguda? 
Eip? Oo, aga siis peaks seda tegema!
Ma ei tea selleks puhuks midagi mõnusamat, kui end mõneks ajaks ühe hea savikärakaga tegutsema unustada. Käed liiguvad, pea puhkab ja laua tagant tõused hoopis värskema ja teisema tundega, kui sinna potsatades. Usu mind, ma tean. 
Niisiis on põhjust jälle sammud või autonina Jaagole seada, kus Sa seda saviasjandust ikka muidu nii väga kohtad. Algus saab tehtud juba neljapäeval, 23. jaanuaril kell 18.00, ikka Jaago käsitöötalus Kuristal. Nagu alati, on kõik teretulnud- algajad ja edasijõudnud, oma ideega saabujad ning eeskuju ja juhendamist ootajad. 
Teema on seekord võlg eelmisest aastast. Lubasin enne jõulu, et teeme veel vana aasta sees ühe põneva "lõika-ja-löö-lömmi-vaagna", aga pühade eel lidusid päevad nõnda kiirelt, et saviõhtutele enam ruumi ei jagunudki. Nüüd on tegu kohe varnast võtta! Valmistame anuma, mille serv või sein paikneb algsest asukohast sootuks mujale- vaagna sisesektsiooniks, dekoratiivseks kaunistuseks, milleks hing ihkab ja savi venib... Inspiratsiooni leiad postituse alt. Kas pole vahvad?
Osalemistaks on 50 eurot, korraga või jupiti, nii nagu sulle sobib. Kui tuled aga sõbranna/ema/elu- või muidukaaslasega, on osavõtutasu kahe peale 90. Siia mahuvad savi ja glasuurid, juhendamine ja põletused ning kohtamiskordi üle neljapäeva niimitu, kui vaja, et põnev lõigatud sektsioonanum valmis saaks. Et teetass Sind ootaks ja koht laua taga ka, anna palun tulekust enne teada- e-kirja, FB-sõnumi või helistamise vahendusel.   
Kas näeme varsti?






Kommentaarid