Muretute jõulude saviõhtud algavad 17. oktoobril!


Hurraaa!
Oota... misasja? Mis jõulud? Sügis ju alles algas!
Ei, tegelikult ei alusta ma mingit jõulukampaaniat ega taha ka kaubanduskeskustest mingil moel ette rebida. Lihtsalt elu on näidanud, et siis, kui kingiaeg ükskord käes on, kipuvad päkapikud  muude tegemiste sees kergelt läbi põlema. Oht läbimõtlemata pakkideks ja kingistressiks on sellal kerge tekkima, tusk ja tüdi samamoodi.
Et seda vältida, otsustasime meie siin Jaago talus Sulle appi tulla. Saviõdagusari "Muretud jõulud" aitab sul mõnegi kingipaki mängleva kergusega aegsasti valmis saada ja vabastab vajadusest kiirel ajal selle peale energiat raisata. Kõik julged jänkud registreeruvad NÜÜD ja siis on detsembri ainuke mure kinkide sissepakkimine.


Kuivõrd kingid ja olulised inimesed on küllap meil kõigil omajagu erinevad, siis sel korral üleüldist üht ja ainsat teemat me püsti ei panegi. Mis annab Sulle imelise võimaluse tulla Päris Oma Plaaniga ja see teoks teha.
Aiman juba, et paljudel saab saviõdaguid sisustama presskann. Lihtsalt  juba mitu kuud olen kulutanud kõvasti keelt selle koha peal, kus tuli presskannu-igatsejaile öelda, et "ei, presskannu tegime juba ära" või " kevadel oli, aga hiljaks jäid". Päriselt, nii palju kordi on tulnud lohutusõlga ja taskurätti pakkuda, nukrate silmade vaatamisest kõnelemata. Nüüd saad võimaluse asi teoks teha!


AGA
see pole ainus võimalus. Täpselt sama rõõmsal meelel tervitame savisõpru, kes soovivad end varustada triibuliste tasside, mummulise kausside, vapustavate vaagnate või muudsorti enda käe alt tulnud keraamikaga.


Saviõhtud näevad välja nii, nagu muiste- meil on savi (hehee, nali, onju!), kuum tee ja kõik savitööks vajalik, Sina tuled pealehakkamise ja rõõmsa meelega. Kui soovid presskannu, siis luukere ehk press-sõela leiad ise, kas teiselt ringilt, köögikapi tagaosast või kehvemal juhul tutikana poest. Kui pressimine ja kannud erutust ei tekita, küll aga savi, siis kõik ideed, soovid ja eelkõige osalemine on teretulnud, mina aitan nõu, jõu ja materjaliga teoks teha. Eelnev savikogemus pole osalemise juures vajalik, aga kindlasti mitte ka keelatud- kõik saavad hästi hakkama!
Osalemistasu nospli kohta on 12 eurot /kord. Kuivõrd kohtume jutti vähemalt neljal ülenädalasel neljapäeval, siis kokku teema seega 48 eurot. Kui mõne eriti mahuka töö juurde kulub erandina rohkem tunde, siis täiendav osalemiskord lisab 12 eurot. See sisaldab savi, glasuure, põletusi, juhendamist ja tööriistaparki, teed ja head seltsi saab jumalamuidu.
17. oktoobril kell 18.00 on esimene trehvamine, sealt edasi kohtume kahenädalase intervalliga niikaua, kuni pakid valmis! Et käsitööküün pole kummist, siis ootame etteregistreerimist, rutem on parem kui pärast. Niisiis võta kärmelt käpad kõhu alt välja ja anna märku, et oled saviõhtuline. Muidu krabab keegi Sinu koha laua taga endale, seda jama veel tarvis!
Peatse kohtumiseni!







Kommentaarid