Jaago suvelaager on 5. ja 6. augustil


Suvel on teadagi puhkamise aeg ning meil siin Jaagol on teada, et käsitöist sorti puhkus ongi see kõige mõnusam ja inspireerivam. Sestap ootame kõiki ise tegemise huvilisi 5. ja 6. augustil Jaago käsitöötalu suvelaagrisse.
Kahepäevase laagri teemad on seekord inspireeritud sumedatest õhtutest, suvistest pidudest, hästi veedetud hetkedest, laiskadest jalutuskäikudest ja jõudeajast. Valmistame külluslikke organzalilledega ehteid ja käevõrusid, õmbleme valmis kerge pitskardigani jahedateks õhtuteks, nikerdame jakile kinnituseks puidust ehisnõela ning teeme üllatustegusid.
Jaago laagrite juurde kuulub lahutamatult hea toit talukohvik Tillult, peremehe köetud õhtune saun ning mõnus seltskond. Osalustasu on 65 eurot ning sisaldab enamikku materjalidest (sest jakipits tuleb juhiste alusel endal võtta, siis on kindel, et saab õiget vurhvi ja värvi), töövahendeid, juhatust ja kaht lõuna-, kaht õhtu- ning üht hommikukõhutäit. Maaelu mõnud, murused varbad, päikeseloojanguterrass ja õdus käsitööküün on jumalamuidu pealekauba. Rohkem infot ja registreerimine e-kirja-aadressil jaagotalu@gmail.com ning telefonil +372 5297919.
Peatse kirjutamise ja helistamiseni!



Laagrikava*

5. august
10.00 Saabumine ja sisseelamus
11.00 Tegude aeg
13.00 Lõunakõhutäis
14.00 Tegude aeg
19.00 Õhtukõhutäis
20.00 Saunaõhtu algus

6. august
9. 00 Hommikukõhutäis
10.00 Tegude aeg
13.00 Lõunakõhutäis
14.00 Tegude aeg
18.00 Õhtukõhutäis, pai ja kojusõit


'



Pitskardigan
Uskumata lihtne ja efektne ühetükijakk on jõukohane igaühele, kes vähegi õmblusmasinaga sõber. Igaühe enda järgi tehtav lõige on korratav mitmetes mõnusates materjalides: pehmetes hästi langevates trikookangastes, villastes sallides ja ülevisetes, kerges siidis ja sifoonis. Ilmet annavad detailid- lipsud, ehisnõelad, vööd...

Organzast kapsad ja roosid
Külluslikest organzaroosidest (või hoopis -kapsastest :)), mida kõigepealt valmistame oma soovi järgi värvides ja vormis, paneme kokku erinevaid ehteid- küll juuksekaunistusi, küll käevõrusid- kõik võluvas shabby-chic-stiilis.

Vitssõlest inspireeritud kinnitusnõel
Peremehe õpituba, kus välguvad noad ja lendavad laastud. Tulemuseks on salli või jaki puidust nikerdatud nutikas kinnitusnõel, mis ühtaegu prossi ja ehte eest.

Muud head teod
Üllatusõpitoad tekitavad alati elevust, osalt kindlasti seetõttu, et on üllatused. Jäägugi augustini nii!

*Võimalikud on siinsealsed muutused, ikka parima huvides

Kommentaarid