Jaago talu tasuta seinakalender 2023 on kohal!

Ahoi ja hääd uut! 
Nagu Jaago sõbrad kõik teavad, olen ma suur kalendrisõber. Või, noh, ei saa lihtsalt kalendrita eriti hästi hakkama- kõvaketas jookseb umbe :). Niisiis on meie pere seinal igal aastal hea suurte "aukudega" kalender, kuhu kogu pere minemised-tulemised üles tähendada- suurperes teisiti ei saa. 
Heal meelel jagan seda Sinuga ka. 
Asjalikul kalendril on koguni kaks fuktsiooni. Kõigepealt olevikus- asjade meeles pidamine, eksole- aga mitte ainult. Hea on aga varasema(te) aasta(te) kalendrit lapata ka siis, kui soovid aastat meenutada või näpuga järge ajada. 
Sel aastal sai seinakalender inspiratsiooni William Morrise aegumatust mustriklassikast. 
Morrist, 19. sajandi silmapaistvat inglise kunstnikku, kirjanikku, tekstiilidisainerit ja muinsuskaitsjat peetakse üheks Arts and Crafts liikumise võtmekujuks ja multitalendiks. Mees jõudis oma eluajal uskumatult palju, muuhulgas kujundada sadu mustreid, mida trükitakse tekstiilidele ja tapeetidele tänase päevani. 
Tema mustrid on dramaatilised, põnevad, dekoratiivsed, värviküllased, paeluvad. Oma ülikülluslikkuse juures siiski maitsekad. Potentsiaalsed peaesinejad, AGA sobivad ka taustaks. Kohati kontrastidel mängiva värviküllusega, mis siiski vahel tüüne. Sobilik nii moodasse kui traditsioonilisse interjööri, klapib nii minimalismi kui kõllusega. Kirjeldus kõlab nagu vastuoluline kompott- no ei usuks, kui ise ei näeks, aga vaata ise! 
Nii siis saigi seekordsed kalendriruudud passitatud Morrise mustritele. 
Kalender on varustatud riigipühade ja tähtpäevadega ning iga kuu juures on täiendav märkmeruum olulisteks ülestähendusteks. Faili saad alla laadida pdf-ina, mille veerised on seatud olematuks. Kui Su printer võimaldab veeristeta trükkimist, saad servast-servani mustriga kalendri. Kui ei, sea need käsitsi ekstrakitsaks või  lõika printerist tulnud paberil soovi korral valge serv ära. 
Mina prindin oma kalnndri A3 formaadis, aga kui arvad, et ülestähendusi tuleb vähem, võid ka A4ga piirduda. 
Ideid, kuidas kalender seinale seada, leiad siit ja siit

Mõnusat trükkimist, seinaleseadmist ja üles tähendamist!





Kommentaarid