Puuluup Jaago käsitöötalus 30. augustil


Küllap oled märganud, et viimasel ajal kipuvad käsitööpüksid Jaago talu talu jalas kitsaks jääma. Üha julgemalt näitame külalistele muudki- olgu selleks siis permapõhimõtetel aiapidamine, tsirkusekool või kino.  Ühest küljest juhtub see lihtsalt seetõttu, et asju ise tehes teemegi ERINEVAID asju- no ja rangelt võttes meie aiapidamine on puhas käsitöö-aiapidamine ning tsirkusekool ka käsitööna tehtud tsirkusekool :). Teisalt aga sellest, et oskame hästi vaid asju, mis endal silma särama panevad- ja kui tsirkus või permakultuur seda parasjagu teeb, siis saavad ka külalised osa. Nii polegi midagi imestada ka seeüle, et kui hea eesti muusika on südames, tekib tahtmine seda tarvitada päriselt, elusana, oma õuel ja sõprade ning kogukonna seltsis. Siit on aga kontserdi korraldamiseni ainult üksainuke tibatilluke samm. Iseäranis siis, kui  Kastre vald appi tuleb ja kogukond toetab. 
Meil enda arvates imetore õu, mille võlud avalduvad kõige selgemalt mõnusatel sumedatel õhtutel. Õue juurde kuuluvad meil alati küünlatuled ja hää muusika (enamasti küll konservina, s.t plaadilt või veebist), õuesolek ja hää toit (kindlasti mitte konservina). Lausa kahju on seda toredust üksi pruukida.
Seega ootame külla! 
Nii umbes täpselt 30. augusti päikeseloojangu ajal (alates 18.00), sest siis on meie käsitööküüni õhtulaval vinge uusfolk-ansambel PUULUUP. Ja kui miski üldse saab olla veel parem kui Puuluup, siis on seda Puuluup Jaago talu õhtuterrassil! 
Kutsume Sind kontserdile, millesarnast siinmail kindlasti varem pole nähtud. Tõeliselt Hea Muusika (just suurte algustähtedega ;)), mille vinget hoogu ja vuhinat on võimatu eirata, tasapisi kohvrit pakkiva suve magusmõrkjad värvid ja hõng, Jaago talu hüpikkohviku mõnusad maitsed, sume augustiöö, tuled ja tulukesed, hea seltskond- mida rohkemat saaks ühelt kontserdilt tahta?
Pileti saad siitsamast Jaagolt, Võnnu teenuskeskusest, Kurepalu vallamajast või Melliste raamatukogust kuni 26. augustini lunastada vaid 5 euro eest. Kohapeal ürituse päeval  tuleb pileti eest tasuda 10 eurot.
Kuni 8-aastastele sissepääs prii!
Uksed avame kaks tundi enne kontserdi algust (seega juba kell 18.00) ja kohvikus arveldame vaid sularahas. Mõnusamat elu ihkavad kontserdikülalised võtavad kindlasti kaasa ka piknikuteki ja padja, sest parim paik muusika nautimiseks on lavaesine Küliti Kuulamise Ala.
Paha ei tee meeldetuletus, et oodatud oled ikka siis, kui tunned end täiesti tervena ega ole kokku puutunud kodanikega, kel koroonakahtlus. Ära unusta kätepesu ja desinfitseerimist- võimalused selleks on meil muidugimõista loodud.
Peatse toreda kohtumiseni!


Puuluup on 2014. aastal loodud Eesti nu-folk-ansambel, milles mängivad Ramo Teder (sooloartistina tuntud ka kui Pastacas) ja antropoloog Marko Veisson. Duo mängib Hiiu kandleid ning kasutab luupreid ja muid efektiplokke. Esinejad ise nimetavad ansambli stiili "neozombipostfolgiks" põhjendusega, et väljasurnud Hiiu kandle mäng on ellu ärganud ja esineb zombina.


Kommentaarid