Väike jõulueelne käsitööspaa Jaago talus 7. detsembril

Ninaga hoolikalt tõmmates võib piparkoogilõhna juba  p e a a e g u  tunda ja lumeootus (mida suvel ju mitte kunagi peale ei tule) tükib õue minnes vägisi peale. Seepärast ongi just nüüd paras aeg
Jaago talu väike jõulueelne käsitööspaa  
välja kuulutada. Nii mõnelgi seisab meie isemoodi spaa jõulutunde tekitamiseks kaljukindlalt pühadenimekirjas ja selle üle on ainult hea meel.
Sel aastal avab Jaago talu jõuluspaa uksed 7. detsembril- täitsa võimalik, et aasta parimal laupäeval ;)- kell 10-19.  Siis on käsitööküün jõulutunnet täis, olgu see siis silmale nähtava, kõrvale kuuldava, keelega maitstava või käega katsutava kaudu.  Selle viimase eest hoolitsevad küll peaasjalikult kohaletulijad ise, sest pole midagi jõulusemat kui üks päev, mis pühendatud puha ise tegemisele ja käsitööle.
Niigi kärmelt mööda vuhiseva advendiaja muretustamiseks proovime me alati ühe hoobi (antud juhul spaapäevaga) tabada mitu kärbest (või päkapikku). Sestap sobivad seekordsedki programmis esinevad plaanid realiseerumisel imehästi kingipaki täiteks. Valmistame keraamilisi jõuluehteid, valmistame ja köidame ägeda kalendermärkmiku (hakkaja kana märkmiku kohta vaata siit) ning teeme jõuluingleid. Veelgi täpsemalt saad kõige kohta lugeda altpoolt.



Spaapäeva osalustasu on sel aastal 62 eurot- pisut kopsakam kui eelmisel aastal-, aga sisaldab seekord eriti rikkalikult igasugust hääd. Muuhulgas keraamiliste ehete tegemiseks vajalikku savi, glasuure, keraamika siirdepilte, töövahendeid ja kolme põletust, aastamärkmiku printimist*, kaantematerjale, dekoratiivpabereid, köitekalinguri ja köitmisvahendeid, inglite materjale ning kogu kupatuse juhendamist. Samuti kuulub siia kaks imemaitsvat kõhutäit Tillu kohvikult ja piiramatult piimavahuga kohvekruusitäisi ning taimeteed. Kauba peale käib "Hakkaja kana" aastamärkmiku fail (muidu 7 eurot) ning võimaluse märkmikke lisaks päeva jooksul valmivale mõnusateks kinkideks juurde teha. Jõulutunde, mõnusate jutuajamiste ja hea iseoma aja eest ei küsi me aga üldse midagi.
Et jõuluspaa ka Sinu kalendrisündmuseks saaks, helista, kirjuta või saada sõnum Facebooki vahendusel.
Mis muud kui registreerumiseni!


Väikese jõulueelse käsitööspaa kava

10.00-10.30 Saabumine ja sissesätt
10.30 Tegude aeg
13.00-14.00 Lõunamõnulemine
14.00-18.30 Tegude aeg
18.31 (või umbes nii) Õhtune kõhutäis ja kojusätt

Iseäranis südamlikud jõuluehted
Keraamilistel algusest saati lõpuni valmistatud ehetel on kindla peale potentsiaali muutuda perereliikviateks. Teeme valmis mõnusa ümara vormiga kahepoolsed jõuluehted ja ripatsiks sobivad lisavidinad ning valime ehtemustrid. Et tegu on keraamikaga, siis jääb ehe Jaagole kuivama, käib kolm korda ahjus ning saab peale keraamiliste siirdepiltide kaunid mustrid. Kätte saab need vajalikul määral ennejõuluselt, et otse kingipakki pista või kindlalt ainulaadseks jõulukaunistuseks kuusele sättida.

Hakkaja kana aastamärkmik
Hakkaja kana on kanapreili, kes siblib ja sehkendab humoorika 2020nda aasta märkmikulehekülgedel. Spaapäeval valmistame märkmikule kaaned ning köidame Sinu jaoks juba välja prinditud sisu aastakalendriks kokku. Boonusena saad kaasa märkmikufaili, mille abil soovi korral kodus ise tegu korrata.

Jõuluinglid
Neid on muidugimõista mitut sorti. Meie omad on sel päeval traadist ja valgest krepp-paberist ning sobivad nii eheteks, kingipaki täienduseks kui jõuludekoratsiooniks.

Kui prindid märkmiku ise välja, eemaldub osavõtutasust 12 eurot- just niipalju kulub printimisteenusele.

Kommentaarid