Jaago sõprade ring 2. veebruaril: kindad olgu ilusad!



Minu uus aasta on alanud äraütlemata tegusalt, isegi imestan. Tihtipeale vajun aasta algul jõuluaegsele toimekusele vastukaaluks unelusse ega saa end kuidagi käima tõmmatud. Vahel toibun  alles veebruariks-märtsiks. 2017 startis aga  meeldival kombel juba jaanuaris ja mul on selle üle ainult hea meel- üks kuu nagu maast leitud! Kirjutan, õmblen, pildistan, teen savi ja naudin kõike. Ah jaa, hommikuti magan. Kaua. Seda kah naudin :) Kohati tunnen end kergelt süüdi ka, aga Muska ütles, et magamine olevat norrrrmaalne. Saadan lapsed kooli ja lähen tagasi pikutama. Villem-koer saab ka aru, et must pole asja ning poeb voodi alla.


Võtame kargu alla alles kell üheksa, vahel ka kümme. See-eest ülejäänud päev läheb täie ette. Kui just keegi parasjagu end kipsi ei kuku. Aga see on juba hoopis teine jutt.
Igatahes pulbitsen ideedest ja see on mõnus tunne. Enamik plaane on väga minu moodi: naiselikud, valgusküllased, romantilised, silmapaitavad... Lisades ülalolevatele märksõnadele hetke iseloomustava"talve" (olguolgu, mõningate mööndustega) ja "pimeduse", sai selgeks, et aasta esimese Jaago sõprade ringi teemaks on helkurkaunistustega satsikindad.


Võimalik, et kohe esimesel hetkel Sa ei kujutagi ette, kui hea mõte ja tegu selle jämedalt trükitud kombinatsiooni taga peitub. Mina tean, sest minu satsikindad on juba neli hooaega vanad ning talveajal pidevalt pruugitud. alles nüüd hakkavad pisut väsimuse märke ilmutama, aga neli aastat on kindale kõva iga, seega vastupidavad. Siis olen veel kõva külmetaja, iseäranis sõrmede ja varvaste osas. Satsikindad, millel on all õhukesed venivad sõrmikud, on uskumata soojapidavad, päriselt! Helkurkaunistus kindaseljal teeb must mööda vaatamise väga keerukaks, seega on mul pimeduses turvalisem. Ning lõppeks on neist väga raske mööda vaadata ka päevavalges, sest kindad on lihtsalt nii ilusad!


Kui need neli põhjust on olulised ka Sinu jaoks, siis on ju siililegi selge, et näeme neljapäeval, 2. veebruaril. Ikka kell 18.00, ikka Jaagol. Osalemistaks on 10 eurot. Et kindad on rikkalikud ja kaunid, kohtume kahel korral, seega planeeri vabaks ka neljapäevaõhtu kaks nädalat hiljem. Kõik ilusateks kinnasteks ja mõnusaks ajaveetmiseks on minul olemas, Sina anna ainult tulekust märku ja näeme juba varsti!


Kommentaarid