Jaago sõprade ring 4. novembril: helmestega helkurid


Eile vudisin õhtupimeduses käsitöömajja keraamikaahju käivitama. Vihma sadas, päeval oli majaesise tulederida ununud põlema panna ja näha polnud õieti midagi. Tatsasin poolumbes ja telefonivalgel, aga poolel teel napsas savine maapind minust kinni. Tõmbasin jala mahlase lurtsatusega savist välja, takseerisin lögaseid käimasid ja sain aru - sügis on tõepoolest käes.
Pime aeg, teadagi.


Sellal tuleb enda ja teiste eest väga hoolitseda. Et keegi haigeks ei jääks, sügisväsimust ligi ei laseks ega märkamatuks muutuks. Igas mõttes.
Selle märkamisega, mis hoolimist puudutab, saad ise ka kindlasti hästi hakkama. Kallid ja paid, küsimine, et kuidas läheb ja vastuse kuulamine. Onju? Selleks aga, et igaüks pimedas ja näiteks liikluses peale vaadates nähtav oleks, saame meie ka aidata. Näiteks nende ilusate helmeshelkuritega, mida me hõbetraadist ja sädelevatest pärlitest juba
4. novembril kell 18.00 
Jaago sõprade ringis tegema hakkame. Idee pärineb healt sõbralt ja Tõeliselt Daamilt Riinult, kes minu teada omakorda selle õpetuse veebiavarustes hulkumas leidis. Riinu ise teeb selles tehnikas väga-vägailusaid ja glamuurseid helkureid, reklaamides end seejuures aegade algusest olevat kahe vasaku käega- kas pole mitte lootustandev ja lohutav kõigi jaoks! Lootsin ta enda õpetama meelitada, aga et nädalakava oli Riinul juba täis, haaran ise traadil sarvist. Tegelikult mäletan täpselt seda vaimustust ja õhinat, millega neid daamilikke ja samas funktsionaalseid ehteid tegin ja kinkisin. Sinuga läheb kindlasti samamoodi ja siis võid samuti sel aastal päkapikkudele appi asuda - minu meelest sobib selline kink kõigile Daamidele lihtsalt oivaliselt.
Korra on see teema meil muide juba sõprade ringis olnud (vaata lähemalt siit), aga ei rohkem ega vähem kui kuus (ise ka imestan!) aastat tagasi. Toona läks õpikas täissaalile ja sai tagantjärele palju paisid. Arvan, et seekord läheb täpselt samamoodi!
Niisiis, anna oma osalemisest teada, võta sõber ka kaasa ja näeme pea! Osalemistaks on 8 eurot, piparmünditee ja hea seltskond kauba peale!



Kommentaarid

  1. Elu on igas mõttes kallimaks läinud: ma pean elust endast palju rohkem lugu kui kuue aasta eest ja no ei saa salata, et ka rahalise numbri koha pealt on 4,79€ saanud 8€ :-D ja seda igal pool....söögipoest kuni kinopiletini...kuid lugu on nii, et minu samaarmas, ühelt Vastse-Kuuste jõululaadalt ostetud daami-helkur, hakkab väsimuse märke ilmutama....seega oleks aeg uus meisterdada ning miks ise leiutada, kui võib nüüd sinu juurde tulla ja saab veel kuuma tee ning mõnusa seltskonna pealekauba sel hingepäeva (2.nov) järgsel vaiksel nädalal. Mina olen kohal :-)

    VastaKustuta

Postita kommentaar