Jaago suvelaager 13. ja 14. augustil


13. ja 14. augustil ootab Jaago talu käsitööküün ise tegemise austajaid taas mõnusale suvisele käsitööpuhkusele. Selleaastase laagri inspiratsiooniallikaks on AEG. Selle kulgemine, aja märgid, minevik ja tänapäev ning nende kooskõla. Uute asjade vanaks muutmine ning vanade asjade uueks tegemine.
Kahe päeva jooksul õpime kodumaiseid loodusvärve kasutades looma võluvaid kulunud moega sisustusesemeid, tikime valmis romantilise shabby-stiilis seinakella, harjutame uute tekstiilide ja pitside väärikaks vanutamist ning paneme kokku kergelt viktoriaanliku hõnguga kauniskrae väikese musta kleidi või kaasaegse kontoripluusi ilmestamiseks. Mmm, mõnulen natuke juba praegu laagri peale mõeldes...
Jaago suvelaager on ise tehtud aeg iseendale, mõeldud selleks, et argipäevast välja astuda ja oma isiklikud akud tegusal käsitöisel moel särtsu täis laadida. Saun, hea eestimaine toit ja lihtsad maaelurõõmud kuuluvad asja juurde. Laua katab Tillu, (tasuta) öömaja pakub Jaago käsitööküün.
Kahepäevase laagri osalustasu on 64 eurot, see sisaldab nii materjale, töövahendeid, juhendamist kui kõhutäidet (kaks lõuna-, kaks õhtu- ja üks hommikusöök). Rohkem infot ja registreerimine e-kirja-aadressil jaagotalu@gmail.com ja telefonil +372 5297919.
Peatse kirjutamise-helistamiseni!


Laagrikava*
Laupäev, 13. august
10.00 Saabumine ja kohalejõud
11.00 Esimene tegemise aeg
13.00 Lõunane kõhutäis
14.00 Teine tegemise aeg
19.00 Õhtune kõhutäis
20.00 Saun

Pühapäev, 14. august
9.00 Hommikune kõhutäis
10.00 Kolmas tegemise aeg
13.00 Lõunane kõhutäis
14.00 Neljas tegemise aeg
18.00 Õhtune kõhutäis, kokkupakk ja kojusõit

*Jätame endale õiguse muuta, arendada ja parendada...



Kommentaarid