Uued saviõdakud algavad 28. jaanuaril!


Kuigi ühele ja teisele sai suure suuga lubatud, et uue aasta esimene teema saab olema keraamiline lambikuppel, paneme selle suure ja võimalik et mõnelgi tegijal üsna pompöösse teema soojemaid ja kuivemaid ilmasid ootama. Käeharjutuseks alustame aastat hoopis tiba tillema, aga samavõrd sisustuslainelise savitööga. On juba huvitav?
Inspiratsioon saabus omaenda majapidamisest. Selgus nimelt, et vajan hädasti mitmele kapile värskenduskuuriks uusi nuppe. Ja tegelikult kolis juba eelmisel aastal sisse ilus sekretärkapp, mille kuus sahtlit siiamaani tühjad. Lihtsalt nuppe pole, mille abil sahtlikesi avada. 
Mis seal`s ikka! Savi ju on, nuputootjate poolt igati sahtlikõlbulikuks materjaliks tunnistatud. Teeme ära! Ideede hankimiseks kolasin törts Pinterestis ja pildiguuglis. Aeg muudkui läks ja teate, nüüd ei raatsi kuidagi saviõdakulisi sellest teemast ilma jätta. Mõtle ise, võimalusi on nii palju, et mine või ogaraks. Kõigepealt tavaline ümar nupp, erinevalt kaunistet. Ergas glasuur või läbipaistev lillelise vesipildiga või mummud või ... No ja siis igasugused erikujulised: roosid ja majad, kitsed ja kanad, minugipoolest kasvõi krokodillid. 
Niisiis, pole midagi teha, kogu saviõdakuports liigub sedakorda selle vajaduse lainel. Kel samuti kapinupupuudus käes, asugu aga sappa. Iga saviõdakuline kõnnib kolme ülenädalalse kolmapäeva järel meilt minema, kaasas kakskümmend erinevat nuppu, millele kapid külge hankida. Nupudisani määrad Sina, mina aitan mõtte teoks teha. Lisaks savitööle õpime selgeks nii mõnegi nupuvõtte, mille abil sahtel või kapp veelgi kenamaks muuta. Kõik vajalik on meil olemas, Sina varu ainult aega ja tule kohale ;). Kui üksi kõhe tundub, võta sõber kaasa, teema on selline, et kõik saavad kindlasti hakkama. Osalemistasu on 30 eurot. Et teaksin vajalikku varuda, anna oma osalemissoovist kärmelt teada.
Peatse kohtumiseni!
Inga

P.S Ilusad pildid pärinevad veebiaadressildelt  http://www.artfire.com/ext/shop/product_view/DaRosaCreations/7958125/crystal_drawer_knobs_aqua_with_crystal_flower_more_colors_ck56a_/handmade/furniture/fixtures/knobs 
http://www.jollymolly.co.uk/wood-owl-drawer-knob-light-natural.ir?cName=homewares-door-knobs 
ja 
http://www.notonthehighstreet.com/montysvintageshop/product/lucky-white-rabbit-cupboard-knob 

Kommentaarid