Jaago sõprade ring 13. novembril: savikas sõnum

Usinad koduajakirjade lappajad on kindlasti märganud, et koduseintele sõnumite sirgeldamine-riputamine-liimimine on äraütlemata popiks muutunud. Vahvad fondid ja tähekujud annavad märku ruumide omanikest, tuletavad meelde saabuvaid jõule, armastuse või kodu tähtsust (muukeeli siis vastavalt fraasid "NOEL", "LOVE" või "HOME") või kuulutavad pikemaidki sõnumeid. Terasemad on meilgi kodus märganud suurte puidust tähtedega pealkirja "LUST JA LILLEPIDU". No selleks, et meil endalgi silma all seisaks, kuidas siin asjad käivad ;). Mine sa tea, äkki manabki asjakohane sõnum kirjutatu esile.
Igatahes tekkis mul kõiki neid toredaid fraase vaadates tunne, et igaühele kuluks mõni selline sõnum kodus ülesriputamiseks ära. Sestap teeme sel korral savist suuri tähti. Pitsi- või muude mustritega kaunistatuid või lagedaid, Kuivamise, põletuse ja glasuurimise järel võivad need siis Sinu interjööris oma koha leida ja tähtsaid asju iga päev meelde tuletada. Ise otsustad, kas tähed saavad olema seinale riputatavad või hoopis laua- või riiuliserval seisvad.
Nonii, mina olen nüüd juba ametlikult õhinas. Kui tahad ka kaasa lüüa, anna oma osalusest teada ja näeme 13. novembril kell 18.00 Ikka Jaagol. Sinu kodutööks jääb sel korral mõelda välja sõnum (mitte üle kümne tähe, muidu jääd ajahätta!) leida sobilik ja meeldiv font, suurendada selle tähed parajaks (kõrgusega mitte alla 6 ja mitte üle 12cm) ja printida välja ning võtta šablooniks kaasa. Vajadusel võid minuga konsulteerida, kas välja mõeldu ka reaalselt tehtav on. Kui soovid tähti kaunistada, vaata pigem lühemate fraaside poole (kodu, köök, rõõm, minu paik, igasugused nimed). Lihtsama sõnumi korral võib tähekasutus olla tiba lopsakam.
Et siis näeme?
P.S Pilt on pärit veebiaadressilt, http://www.tschechien-kontakt.info/decorated-wooden-letters-for-rooms/ , mis muide on ka koht, kus on tasuta võimalik alla laadida igasuguseid alfabeete ja sõnumeid
P.P.S On ütlematagi selge, et ka see teema sobib ettenägelikele päkapikkudele ja jõuluvanaabilistele imehästi detsembris tekkivate ruturiskide maandamiseks, sest siis, kui teised hakkavad rabelema, on Sul tähed juba pakitud. Mõtle ainult välja, mis laadi sõnumeid soovid oma kinkidega levitada ;)

Kommentaarid