Jaago sõprade ring 14. detsembril: head soovid teele!

14. detsembril kell 18.00 saame sel aastal käsitöiselt kokku viimast korda. Siis on sammud Jaago poole mõistlik seada kõigil neil, kes otsivad Õiget Jõulutunnet. Tean omast käest, et üks võimalus Tunne üles leida on jõulukaartide saatmine. Pole kunagi teinud? Proovi!

Teeme ja kirjutame valmis hulga kaarte ja kui need kohe järgmisel päeval posti paned, jõuavad Su jõulumõtted veel enne pühi ilusti kohale. Kaardid, teadagi, pole tavalised. Teeme ainult ilusaid ja sisu kirjutame võluval vanaaegsel kombel kirjutussule ja tušiga.

Mina hakkasin jõulukaarte saatma siis, kui see töö Vanama lahkumisest kuidagi ripakile jäi. Teeme poistega igal aastal posu kaarte, mõtleme välja uue luuletuse ja saadame head soovid teele. Piparkooke krõbistades kaartide valmistamine, kirjutamine, ümbrike kinnikleepimine ja posti viimine on nüüd mu jõuluaja lahutamatu osa ja loob tõelise tunde. Seda enam, et seda tööd saab mõnuga teha nii üksi, paaris kui kogu perega.

Mis siis edasi? Võta kaasa sobiv luuletusejupp ja tule kohale. Et kaardisaajail deja vu`d ei tekiks, mõtlen mina igal aastal välja uue luuletuse. Kaardimaterjal, töövahendid, liimid-käärid, sädelused kirjutussuled ja tušipott on meil olemas, koju lähed juba paraja kaardipakiga jõulusoovide saatmiseks, kinkidele õige adressaadi märkimiseks või muuks jõululiseks otstarbeks.
Osalustaks on 4 eurot, tee ja pipsid on meilt ;)
Kohtumiseni ja mõnusat jõuluootusaega!
Inx

P.S Pildil oleva kaardi pilt on pätsatud veebilehelt http://bobunny.blogspot.com/2010/11/christmas-card-tutorial.html

Kommentaarid