Väike jõulueelne käsitööspaa Jaagol

Jaago käsitöötalu ootab 3. detsembril  oma uusi ja vanu sõpru mõnusale jõulueelsele ajale enda jaoks. Jaago talu muutub siis üheks advendipäevaks käsitöiseks tervisekeskuseks, kust ei puudu jõulutoit, magusad üllatused ja suur hulk ise tegemist. Erinevalt traditsioonilisest spaast veega meil tegemist ei tule, küll aga kasutame meelierutavat käsitööteraapiat kõigi nende vaevuste puhul, mis jõuludega paljudel jututsi kaasnema kipuvad: ostuhullus, kingimured, verivorstitüdimus ja üleüldine väsimus jõuludest.
Meil siin Jaagol on jõulud rahulik kaltsuvaibatriibuline kulgemise aeg, mil käime metsas pohlavarsi otsimas, sööme õhtust küünlavalgel ja teeme palju toredat käsitööd. Kinkideks, iseendale, vahel ka müümiseks.
Väike ühepäevane isetegemisspaa Jaagol tuletab meelde jõulude mõtte. Aitab aja maha võtta ja iseendale kingitus teha. Lahendab õhtuks vähemalt kolm kingimuret ja pakub ideid veel rohkemate murdmiseks ning võimaldab Sul veeta aega iseenda seltsis.
Päev tuleb jõuluvürtsilõhnaline, hubane, ahju- ja küünlatulepaisteline, soe ja triibuline, talveõunaline, kuumateeline ja üllatusteline. Ning üsna loomulikult käsitöine.
Jaago talu käsitööspaa programmis on:
keraamika õpituba;
juukseehete õpituba;
jõululõhnaline õpituba;
üllatusõpituba Jaago talu peremehelt.
Saviõpitoast viivad osalejad jõuluks kaasa keraamilise ehtekarbi või muuotstarbelise kaanega toosi/purgi. Juukseehete õpitoas valmistame mitmesuguseid aksesuaare: juukseklambreid, võrusid, pisikaunistusi soengusse torkamiseks ja kinnitusehteid. Võtmesõnad on pitsid, pärlid, paelad ja vintage. Lõhnav õpituba sisaldab midagi maitsmismeelele. No ja üllatusest ei ole ilmselgelt mõtet rääkida, siis poleks see ju üllatus :)
Hea jõulueelne päev iseendale hakkab pihta 3. detsembril kell 10.00 ja lõpeb siis, kui on aeg. Kui tunned, et tahad sellest osa saada, helista telefonil 529 7919 või kirjuta e-kiri aadressil inga@jaagotalu.eu  või registreeru veebilehel http://www.jaagotalu.eu/ . Osavõtumaks on 25 eurot, mis sisaldab materjale, juhendamist ja kaht korda ausat talutoitu. Kirjuta ruttu, sest spaasse :) mahub vaid kümmekond osalejat.
Kohtumiseni Jaagol!

Kommentaarid