Jaago sõprade ringi lõpupiknik 20. mail

Ahoi armsad Jaago sõbrad!
Paisab, et kevad ja ringiliikuvad kõhutõved segavad igati käsitööelule vahele, nii et saame sel aastal kokku veel vaid korra- lõpupiknikuks ;) Lubatud mosaiik jääb seega sügisesse, teeme selle septembris kohe esimese asjana.
Aga seekord võtame ette hoopis mõnusa kokkuvõtliku jututoa, kus käsitöötegevustest harrastame klaasisöövitust. See põnev ja lihtne tehnika võimaldab erisuguste mustritega kirjata klaasi ja peegleid. Spetsiaalne söövitav pasta tuleb šablooni abil klaasile kanda, seista lasta ja mõne aja pärast hoolikalt maha pesta. Sestap võtke kaasa kantava suurusega peegel, värviline joogi- või muu klaas või ka lihtsalt klaaspurk. Oluline on, et klaas ei oleks krobeline ega pinnalt värvitud. Värviline sobib aga hästi. Kõige toredam tuleb tulemus siiski peeglil.
Pööran teie tähelepanu asjaolule, et seekord kohtume neljapäeva asemel reedel. Ikka 17.30 ja sealt edasi. Et lõpetamine ju tavaliselt pidulik (kolmas hooaeg ikkagi seljataga), võta kaasa midagi ühise põskepistmislaua katmiseks.
Teeme veel nii ka, et annad teada, et oled tulija. Siis tean valmistuda.
Kohtumiseni Jaagol!
Inga

Kommentaarid