Jaago jõululaager tuleb sel aastal 27. novembril ja 4. detsembril.


Sel aastal kohtuvad algajad ja raskekujuliste harrastusharjumustega käsitöösõbrad Jaagol jõululaagris kahel järjestikusel laupäeval 27. novembril ja 4. detsembril kell 11.00-19.00. Nii jõuavad kõik saadud hääd kingimõtted enne otsustavat aega valmis teha ning laagris tehtavad saviesemed jõuluajaks ilusti valmis.
Laagriprogrammis on seekord suur seebikeetmine (ikka päris ehtsal kombel rasvainest, seebikivist ja häädest lõhnadest), sellega kokkusobiva seebialuse valmistamine (mõnusast käe järgi madalkuumussavist), vilditud kuusekaunistuste ja talismanide tegemine ning polümeersavist pildiliste ehteasjade loomine. Juhendajad on Jaago talu perenaine Inga Talvis ja tekstiilikunstnik Airi Gailit
Laagrimaks kahe käsitöise laupäeva eest on 500 EEK (ehk 31,96 EUR :)). Selle sisse mahuvad kõik materjalid, töövahendid ja põletused, juhendamine, kaks korralikku kõhutäit talutoitu, kuuma joogi pausid (kohv ja pipramünditeetee) ning kuhjaga jõuluhõngu.
Registreerumiseks või lähema info küsimiseks palun kirjuta, joonista või helista allolevatel kontaktandmetel endale armsaimal viisil.
Kohtumiseni Jaagol!
Inga, Airi ja Jaago talu meespere

Kommentaarid

  1. tere,
    tahaks hirmsasti osaled aga mul on 7-kuune tütreke kelle peaksin kaasa võtma kas lapsega osalemine on võimalik?

    VastaKustuta

Postita kommentaar