Jaago talu kevadlaager

Need, kes pikisilmi ootasid kevadist ühepäevast põgenemist Jaagole, loevad kohe häid uudiseid. Selleaastane kevadlaager toimub pühapäeval, 25. aprillil algusega 11.00
Peatselt lähenevast emadepäevast inspireerituna on teemad lillelised, pärlilised, villased ja puuvillased, õrnad ja tiivulised, tüdrukulised ja poisilised. Juhendajateks tuntud hääduses (või veidruses) Inga ja Airi :)
Airi (tekstiilikunstnik Airi Gailit) õpetab tekstiilist segatehnikas rosettide tegemist. Erinevaid tehnikaid ja materjale kasutades valmistame pilkupüüdvad aksessuaarid, mida kanda prossina või kombineerida neist midagi muud pöörast. Kindlasti heegeldame lilleõisi ja lehti ning lisame särtsu paari pärliga.
Inga (Jaago talu perenaine ja ise tegemise patrioot) paneb kõik armuma isetehtud pihuinglitesse. Kaitseingel kulub ju kõigile ära, nii endale kui emadele. Inglid tulevad samuti segatehnikas- polümeersavist näod-käed-jalad, triibukangastest, pitsijuppidest, sametist, linasest, villasest, paeltest, pärlitest ja muust sobivast kehad, püksid ja traksid.
Osalemistaks on ühepäevasel laagril 400 krooni, sisaldab nii materjale, juhendamist kui keskpäevast kõhutäit. Palju mõnusat maaõhku ja linnulaul on täitsa tasuta kauba peale.
Kui tunned tõmmet osaleda, siis anna endast märku telefonil 5297919 või meiliaadressil inga.talvis@gmail.com
Peatsete kirjutamisteni ja helistamisteni!

Kommentaarid