Jaago sõprade ring 11. märtsil: kahvlite taaskasutus


Vist igas majapidamises on paar peotäit nuge-kahvleid-lusikaid, mis sõbrad kaotanud ja täitsa üksi jäänud (meie peotäied on tõenäoliselt pärit Tairo ühikaperioodist). Mõnikord on need ilusad looga söögiriistad, mida minema ei raatsi kuidagi visata. Tuunime nad siis üheskoos taas lauakõlbulikuks komplektiks.
Neljapäeval, 11. märtsil teeme Jaagol algusega 18.00 polümeersavi abiga vanadele nugadele-kahvlitele-lusikatele uue kuue.
Tuletame meelde FIMO, Cerniti ja Modello põhiomadused ja töövõtted, räägime polümeersavi paljudest võimalustest ja katame söögiriistad ise loodud mustrite ja ornamentidega.Kaasa tuleks võtta vanu kahvleid, nuge või lusikaid, lisaks kodusele majapidamisele kiika ka teise ringi poodidesse või taaskasutuskeskusesse.
Materjaliga teeme seekord nii, et avan Jaagol FIMOpoe :). See tähendab, et pakikolmandiku kaupa on võimalik erinevat värvi savi kohapealt osta. Nii on otstarbekam, sest kolmandikust pakist saab omajagu kahvlikatet, kolm värvi annab juba palju varieerimisvõimalusi. Kolmandiku hind saab tõenäoliselt olema 10.-

Kommentaarid