Väike jõulueelne käsitööspaa on 2. detsembril!


Jõulutunne on asi, mis ei kasva mais ega puis. Ikka tuleb kuuldavasti otsida ja leida, oodata ja hoida. Kurvemal juhul jäävat teine lausa olemata.
Meil siin Jaagol on kombeks jõulud ise teha. Nii on täitsa kindel, et Tunne tuleb ega kükita kuskil nurga taga. Kui aga Sina täpselt ei tea, kuis see käib, siis tule teisel advendilaupäeval, 2. detsembril Jaagole! Meie väike jõulueelne käsitööspaa on mõnus kingihõnguline ja maitseküllane ise tegemist täis päev. Selle kestel elad jõuluootusaega sisse, saad osa hubasest Jaago talu jõuluajast ning valmistad muretul moel lausa mitu kinki, ükskõik, kas iseendale või armsatele enda ümber. Kõik kokku tekitab Tunde, millega rahulikult kolmekuningapäevani välja vedada.
Käsitööspaa osalustaks on 40 eurot. See sisaldab kõike tarvilist päeva nautimiseks: materjale, töövahendeid, juhendamist ja maitseelamusi. Jõululaua katab, nagu ikka, Tillu kodukohvik.
Et päevast osa saada, registreeru palun meiliaadressil jaagotalu@gmail.com, Facebooki kaudu või helista telefonil 5297919. Ära päris viimase minuti peale jäta, sest laua taha õnnetuseks üleliia palju ei mahu!

Spaapaketi kava sel aastal:

Metsaelanikega prossid
Segatehnikas võluvad väiksed laaneelanikud (just nagu pildil olev rebane) valmivad kollaažina taaskasutusmaterjalidest. Loomakest võid kanda prossi või talismanina, muuta ehteasjaks või ripatsiks. Minu loodud šabloonid ootavad Sind koos materjalidega siin, aga loomulikult võid tulla ka oma ideekavandi või joonistusega.

Fototrükiga kinkekäterätt
Siirdepaberiga kangale kantud vanade vintaažihõnguliste kujutiste ja piltidega võid oma vannitoa- või köögirätid käigupealt romantiliseks muuta. Kui valid aga fotodeks perepildid, on käterätinagi probleem "kelle oma?" igaveseks lahendatud.

Üllatusõpituba
Päeva sisse mahub hästi üks jõulune üllatus, mille abil koju jõulumeeleolu viia.

Päevakava:
alates 10.30 Saabumine ja häälestumine
11.00 Tegude aeg
14.00 Jõululõuna
15.00 Tegude aeg
19.00 Õhtuamps ja kojusõit

Peatse helistamise-kirjutamise-kohtumiseni!




Kommentaarid