Avatud talude päev Jaago käsitöötalus


24. juulil avab enam kui kakssada talu üle Eestimaa külastajaile oma uksed ja väravad ja pakub võimalust piiluda sinna, kuhu tavaliselt ei satu. Jaago käsitöötalu on üks äraütlemata avalik asutus (:)) niikuinii, aga tahtsime samuti sellest vahvast melust osa saada ning nii on ka meie talu sel päeval tavalisest veelgi avatum.
Käsitööküüni ühepäevakohvik kutsub sel päeva kõiki koogile-kohvile-kehakinnitusele. Rikkalikud piimavahuga kohved, kodused koogid ja põllult-patta-toidud ootavad sööjaid, suveterrass ja hubane kohvikuks muudetud õpitoaruum mõnulejaid-lebotajaid!
Käsitöötalule kohaselt toimuvad igal teisel täistunnil (12.00, 14.00 ja 16.00) TASUTA õpitoad kõigile väiksetele ja suurtele sügelevate näppudega isetegemishuvilistele. Peremees ja perenaine kõnelevad soovijatele käsitöötalu hingeelust ning üleüldise mõnususe huvides annab perepoeg Johan kell 15.00 väikese kitarrikontserdi.
Ootame külla! Vahva, kui annad oma tulekust FB vahendusel, meilitsi või helistades märku, siis teame kooki rohkem varuda.
Peatse kohtumiseni!
Jaago talu perenaine Inga ja peremees Tairo

Meie programm 24. juuliks:
10.00-17-00 Jaago talu ühepäevakohvik piimavahukohvi, kookide ja toekamate kõhutäidetega. Jutuajamised pereniase ja peremehega, käsitööküün avatud.
12.00 Lilleprossi õpituba
14.00 Kaisulooma õpituba
15.00 Väike kitarrikontsert perepojalt
16.00 Hea hetke õpituba


Kommentaarid