Jaago sõprade ring 2. aprillil: T-särgi katkilõikamise talgud

Ilmad on nüüd jälle niipalju soojenenud (ja aknast välja vaadates tegelikult teisipidi ka uuesti jahenenud, aga õnneks mitte alla kriitilise piiri), et Jaago sõprade ringi uksed on neljapäeval, 2. aprillil taas lahti. Me hing, silmad, kõrvad ja perekonnaring sinna juurde niikuinii. Alustame 18.00 ja jätkame tee ja nosimisega üheskoos niikaua kuni tegevust ja isu on.
Kevade esimese ringi teemaks on tavaline T-särk. Õigemini see, mida tavalisest särgist kõike teha saab. Esimese tööna teeme selgeks, kuidas särki kõige otstarbekam lõhkuda on. Olles oma elus omajagu tekstiililõikustööd teinud, võin kinnitada, et seda saab teha nutikalt ja mitte nii nutikalt. Mina kulgesin omajagu aega sellel viimasel rajal. Nüüd olen targem ja tahaks tarkust jagada.
Katki teeme kaks särki. Üks läheb päris ribadeks ja seda sihtotstarbeliselt enam ei kasuta. Teeme hoopis suviseks pidudehooajaks sisustus- ja kaunistuskraami. Teisest saab aga tuunitud pluus- väiksese romantilise vimkaga suvine pilgupüüdja koos kõigi vajalike lisadega. Hooletult pisut päevitunud õlga paljastav avaram kaelus, naiselik lipsseos ja pisut ehk liiale läinud jäätisetarbimist andestav avaram lõige :).
Teemast osasaamiseks vaata kapis ringi ja kahma kaasa kaks avaramat T-särki. Üks (see päris ribadeks muutuv) võib kaubandusliku välimuse olla täielikult minetanud. Välja veninud, auklik või luitunud on kõik igati paslikud märksõnad.
Teine katsu leida selline, mille värv ja fassong kandmist veel kannatavad. Mitte liiga avar, aga kindlasti mitte ka liibuv tillulillusärk. Purki pistmiseks võta kaasa 5 eurot ning et pori püsiks õues, ka vahetusjalatsid. Kõik muu vajalik on meil olemas. Anna oma tulekust märku ja näeme juba varsti.
Peatse kohtumiseni!






   

Kommentaarid