Jaago sõprade ring 30. oktoobril: keraamilised prossid

Viimases Jaago sõprade ringis selgus, et mitmed kohaletulnud tunnevad puudust ühest ilusast sügisesest prossist. No sellisest, mida kanda heal kleidipäeval lemmikhame küljes, kinnitada sügisjaki kraele, et morn ilm mõnusam paistaks või pista selle abil omavahel kokku tulles lendu kippuvad salliotsad. Vaatasime käsitöömajas ringi ja leidsime ühe täpselt sellise, mida iga tüdruk endale ka tahaks. Meie karud kannavad nimelt just sääraseid. Natuke ruhvleid ja rüüse, pisut pehmet ja villast, sädeluseks helmerida, südameks keraamiline lillesisu. Eelkõige võib tööks tarvitada taaskasutusmaterjale- vana villast kampsunit, katki läinud helmekeed või koide kätte jäänud sokisäärt.
Pole vist mõtet öeldagi, et seekordne teema sobib imehästi kingituseks. Arvata võib, et eelkõige iseendale, vähemalt esimene kindlasti. Kui aga asi käpas, pole ju probleemi terve peotäis valmis teha. Ja nii kuni jõuludeni välja, misjärel kingiostudest üle jääva aja võid hoopis iseendale pühendada ;)
Niisiis, näeme peagi, kas pole? Selle teema juures pole olulist muud, kui nõel enam-vähem peos seisaks. Filigraanseid pisteid ei nõuta, varasema kogemuse puudumisele viltu ei vaadata. Osavõtumaks on seegi kord 5 eurot. Selles on sees kõik tarvilik, kuumast teest pärlipuruni välja. Näeme neljaba, 30. oktoobril. Algusaeg on 18.00.
Peatse kohtumiseni!
P.S Karupüksid ikka jalga ja vahetuspapu kaasa!

Kommentaarid