Teeme ära: käsitööküüni krohvimistalgud!

3. mail kell 10.00-18.00 ootame kõiki Jaago sõpru talgutele.
Talgute käigus katame eelmisel suvel valminud savimaja seni veel katteta sisesokliosa lubikrohviga. Meie eesmärk on lisaks otsesele ja enesestmõistetavale- seinad on siseviimistletud ja hoone allkorrus kasutusvalmis- lubikrohvialaste teadmiste ja oskuste edasiandmine ja säästlike ehitusvõtete propageerimine. Lubikrohv on igati mõnus ja elamissõbralik siseviimistlusvorm, ise krohvi valmistades veel meeldivalt rahakotisäästlik ka. Kogu päev ongi plaanis kulgema panna koolitusena, mille kestel võtame kogu lubikrohviprotsessi pulkadeks, teeme puust ette ja punaseks.
Talguhakatuseks tuleb tunnijagu teooriat, sest lubikrohvi saab lausa mitmel moel teha. Seejärel teeme kogu õpitu praktikas läbi. Seega, kui tuled, oskad edaspidi ise krohvitavat seinapinda ette valmistada, krohvisegusid valmistada ja seina panna.
Uutele teadmistele ja oskustele pakume lisaks hääd seltskonda, talgukõhutäit ja soovi korral õhtust sauna. Eriti väsinud talgulised võivad öömajale jääda- vastkrohvitud maja ju kohe võtta ;)
Talgutele registreeru palun veebiaadressil http://talgud.teemeara.ee/events/jaago-kasitookuuni-krohvimistalgud , siis teame Sinuga arvestada.
Kui miski veel küsimusi tekitab, helista Ingale, nummer on 529 7919.
Peatse kohtumiseni!

Kommentaarid